Fysio Centrum Beilen / Klijndijk 0593-524059: openingstijden kosten & prijzen

Details

Adres
Hoofdweg 43
7871TC Klijndijk
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.fysiocentrumklijndijk.nl

http://www.fysiocentrumbeilen.nl

http://www.fysiocentrumklijndijk.nl

Wat wij doen:
Fysio Centrum Beilen/Klijndijk is een dynamische praktijk met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. We besteden veel aandacht aan bijscholing, nieuwe inzichten en samenwerking met collega's, artsen en specialisten. Hierdoor houden wij onze vakkennis up-to-date. En daar profiteert u van!
Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en doelmatigheidseisen, die door o.a. de zorgverzekeraars aan ons gesteld worden. Fysio Centrum Beilen/Klijndijk mag zich Pluspraktijk noemen van Achmea. Dit houdt o.a. in dat bovengenoemde kwaliteits- en doelmatigheidseisen optimaal gewaarborgd worden.

Breed aanbod specialisaties
Fysio Centrum Beilen/Klijndijk kenmerkt zich door een breed aanbod van specialisaties. Wij hebben onder andere experts in huis op het gebied van manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenbodem therapie, sportfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Daarnaast is met de masters echoscopie veel expertise opgebouwd in het maken van echos om problemen aan het bewegingsapparaat goed te kunnen diagnosticeren en deze vervolgens efficiënter te kunnen behandelen met fysiotherapie of shockwave therapie.

Multidisciplinair
De fysiotherapeuten werken multidisciplinair en hebben een breed netwerk. Als pluspraktijk van Achmea werken we samen aan een verdere verbetering van doelmatigheid en kwaliteit van zorg. Deze geboden kwaliteit van werken geldt natuurlijk niet alleen voor verzekerden van Achmea maar voor al onze patiënten. Hierbij maakt het niet uit bij welke verzekeraar een patiënt verzekerd is. Bovendien kennen wij géén wachtlijst, meestal kunt u binnen één of twee dagen terecht. Voor het maken van een afspraak in Beilen of Klijndijk kunt u bellen met onze receptie in Beilen: 0593 524059.

Gratis inloopspreekuur
Een drukke agenda. Geen tijd om naar de fysiotherapeut te gaan. Niet zeker weten of uw klacht verholpen kan worden door middel van fysiotherapie. Fysio Centrum Beilen heeft hiervoor een extra service: het gratis inloopspreekuur. Blijf niet rondlopen met lichamelijke klachten maar loop even binnen bij uw fysiotherapeut.
Het gratis inloopspreekuur in Beilen is elke maandag van 18.30 tot 19.30. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar voor vragen en advies. Het consult duurt maximaal 10 minuten. Een afspraak maken is niet nodig. Mocht na onderzoek blijken dat u fysiotherapie nodig hebt, dan kunt u meestal binnen 24 uur bij ons terecht. U heeft geen verwijsbrief nodig van uw (huis) arts. Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 20:00 Fysio Fitness open tot 21.00u
Dinsdag : 08:00 - 20:00 Fysio Fitness open tot 21.00u
Woensdag : 08:00 - 20:00 Fysio Fitness open tot 21.00u
Donderdag : 08:00 - 20:00 Fysio Fitness open tot 21.00u
Vrijdag : 08:00 - 18:00 Fysio Fitness open tot 21.00u
Zaterdag : 09:00 - 13:00
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak, Gratis inloopspreekuuur

Toegankelijkheid:
Gehandicaptenparkeerplaats, Lift aanwezig, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Specialismen:
Bedrijfsfysiotherapie, Bekkenbodemtherapie, Bewegingstherapie, Conditietraining, COPD, Dry Needling, Echografie, Fysische therapie, Geriatrische fysiotherapie, Groepsfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Lymfedrainage, Manuele therapie, Medical Taping Concept, Mulligan Concept, Oedeemtherapie, Oefentherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Revalidatie, Rugtraining / Rugscholing, Shockwave therapie, Sportfysiotherapie, (sport) massage, TENS

Therapievorm:
Beweegprogramma's, Fysio fitness, Zwangerschapschapscursus

Werkomgeving:
Bezoek aan huis, Gezondheidscentrum, Particuliere praktijk, Trainingscentrum

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Via een verzekering, zorgverzekering