Selecteer provincie

Kapsalon Your Look

Details

Adres
Zuidsingel 42
8255CH Swifterbant
Flevoland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Your Look is gestart met een nieuwe formule die past in deze tijd. De prijzen zijn laag, de salon is langer open, een extra avond open, zonder afspraak maar met afspraak is ook mogelijk. Er worden nieuwe producten en diensten aangeboden. Kwaliteit, service en flexibiliteit zijn onze speerpunten.

In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies.

Zonnestudio
Zin in een mooie bruine kleur? Probeer dan eens onze superbruiner.
Prijs:
-Per 5 minuten Euro 1,75
of neem een zonnebankkaart
-16 x 5 minuten Euro 25,00

Schoonheidssalon
Ga eens lekker ontspannen en maak een afspraak in onze schoonheidssalon voor een Hot stone behandeling, massages of andere vele gezichtsbehandelingen. Nu voor 15,- euro een gezichtsbehandeling 30 min.

Afspraak?
Voor een afspraak kunt u altijd langskomen. Ook kunt u even naar ons bellen, dan weet u zeker of wij tijd voor u hebben.

Ook zonder afspraak?
Natuurlijk kunt ook zo even binnenlopen. Hebben wij tijd, dan helpen wij u direct. Voor het geval u even moet wachten…… wij schenken een heerlijk kopje thee of koffie. Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken.

Koopavond
Wilt u bij voorkeur op een avond geknipt worden? Dan kunt u bij ons ook op woensdag en vrijdag van 18:30 uur tot 20:30 uur terecht.

Onze Producten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten van Schwarzkopf en Four Reasons. In onze schoonheidssalon werken we met Thalion.Openingstijden:
Maandag : 12:30 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 20:30 Extra koopavond
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 20:30 Koopavond
Zaterdag : 08:30 - 16:30
Zondag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond

Merken:
Balmain Extensions, Schwarzkopf

Specialisatie:
Bruidskapsel, Coupe soleil, Epileren, Föhnen, Haaradvies, Haarmode / haartrends, Hairextensions, Harsen, Highlights / lowlights, Hoofdmassage, Kinderen, Knippen, Make-up, Manicure, Metamorfose, Nagels, Opsteken, Permanent, Stylen, Verven / kleuren, Visagie, Vlechten, Wassen, Watergolven

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
ANKO, KOC