Fysio Dokkum - Damwoude 0519-220600: openingstijden kosten & prijzen

Details

Adres
Bocksmeulen 41
9101RA Dokkum
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Fysiotherapie met de grootste zorg!

Wat wij doen:
Je komt bij de fysiotherapeut terecht na verwijzing door huisarts of specialist, of je maakt gebruik van de directe toegankelijkheid (DTF) en gaat zonder verwijzing op eigen initiatief. In het laatste geval volgt dan een screening door de fysiotherapeut, om eventuele niet behandelbare klachten uit te sluiten. Daarop volgt dan een onderzoek, waarin gekeken wordt wat voor behandeling nodig is. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld en met de pati√ęnt besproken.

De eigenlijk behandeling kan dan op allerlei manieren verlopen: de belangrijkste behandelmanier is oefentherapie. Hierbij wordt d.m.v. allerlei oefeningen en trainingen geprobeerd de normale functie van het bewegingsapparaat te herstellen. In het begin is dit vaak een individuele behandeling, afhankelijk van de aard van de klachten kan dit later in kleine groepje gebeuren, zodat er meer tijd is om te oefenen, maar ook minder intensieve begeleiding. Als het nodig is om de functies verder te verbeteren kan hierna nog verder geoefend worden in groepen van 6 - 10 mensen (groepsfysiotherapie).

Naast de oefentherapie kan ook nog gebruik gemaakt worden van allerlei andere vormen van fysiotherapie, bijv. massage, warmte, Ultrageluidtherapie en diverse vormen van elektrotherapie.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
24-uurs service, Alleen op afspraak, aparte openingstijden voor trainingsgroepen (contact praktijk), online contactaanvraag formulier, plus praktijk, Reserveren verplicht

Toegankelijkheid:
Begane grond

Specialismen:
Acupunctuur, behandeling bij diabetes, behandeling bij overgewicht, Bekkenbodemtherapie, Bewegingstherapie, Conditietraining, COPD, fybromyalgie, Fysische therapie, Groepsfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, KISS (manuele therapie voor kinderen), Lymfedrainage, Manuele therapie, Massagetherapie, Medical Taping Concept, Mulligan Concept, Oedeemtherapie, Oefentherapie, Ontspanningstherapie, Rugtraining / Rugscholing

Therapievorm:
elektrotherapie, Thuiszorgfysiotherapie, ultrageluidtherapie

Werkomgeving:
Particuliere praktijk

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, Incasso, ziektekostenverzekering (eventueel aanvullend)

Aangesloten bij / Certificering:
KNGF, HKZ gecertificeerd, ISO 9001