Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging NAAV 0517-415231: openingstijden kosten & prijzen

Details

Adres

8861GB Harlingen
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
ACUPUNCTUUR? DOOR ARTSEN!

Kies je voor acupunctuur, dan kies je uiteraard voor de NAAV, de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging.

De NAAV verenigt al bijna 40 jaar acupunctuur met de gangbare geneeskunde. Anders gezegd: de NAAV combineert oude en nieuwe inzichten en levert zo een aanvulling op de moderne behandelmethoden en de reguliere zorg.

De Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging NAAV is sinds haar oprichting in 1973 de enige beroepsvereniging van geregistreerde acupunctuurartsen en tandartsen in Nederland. De NAAV beheert een kwaliteitsregister van (tand)artsen voor acupunctuur.

De leden zijn artsen en tandartsen die een jarenlange universitaire studie geneeskunde én een specialistische acupunctuurstudie hebben afgerond.

Zekerder en gezonder kun je niet kiezen!

NAAV-artsen combineren het beste van twee werelden: de moderne natuurwetenschappelijke gezondheidszorg en eeuwenoude Chinese inzichten, kennis en ervaring! Beide sluiten elkaar niet uit, maar vullen elkaar eerder aan. De NAAV-arts kan een klacht vanuit verschillende gezichtspunten bezien en vaak effectieve adviezen en behandelingen voorschrijven. De acupunctuurarts doet wat andere artsen ook doen: medisch vraaggesprek, lichamelijk en soms aanvullend onderzoek. Verder doet hij het onderzoek dat bij zijn specialisme hoort, zoals onderzoek van tong, gelaat en pols. De behandeling bestaat uit stimulatie van de juiste plekken op het lichaam, vaak met (dunne) acupunctuurnaaldjes, maar ook wel met laser, massage, warmtebronnen, injecties, enz. Soms worden ook kruiden geadviseerd.

Acupunctuur door artsen combineert het beste van twee werelden, die van de moderne reguliere gezondheidszorg en die van de eeuwenoude Chinese kennis en ervaring!

Acupunctuur kan een op zichzelf staande behandeling zijn, maar wordt ook vaak toegepast naast een andere behandeling, zoals bijvoorbeeld bij hoofdpijn,

pijn in het algemeen, gewrichtsklachten, tenniselleboog. Acupunctuur kan behandelingen ondersteunen of bijwerkingen van geneesmiddelen helpen verminderen, zoals bij hoge bloeddruk, diabetes, misselijkheid bij chemotherapie. Acupunctuur kan ook worden toegepast om de algehele conditie te verbeteren. Ook bij klachten die onvoldoende reageren op 'gewone' behandeling, bij onbegrepen of 'functionele klachten', of wanneer er geen goede behandeling meer beschikbaar is, is een acupunctuurbehandeling zeker te proberen met goed resultaat.

Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00 Raadpleeg uw arts
Dinsdag : 09:00 - 18:00 Raadpleeg uw arts
Woensdag : 09:00 - 18:00 Raadpleeg uw arts
Donderdag : 09:00 - 18:00 Raadpleeg uw arts
Vrijdag : 09:00 - 18:00 Raadpleeg uw arts
Zaterdag : 09:00 - 18:00 Raadpleeg uw arts
Zondag : 09:00 - 18:00 Raadpleeg uw arts
Raadpleeg Uw Arts Voor Bereikbaarheid Buiten Kantooruren : 09:00 - 18:00 Service:
Maak een afspraak bij de acupunctuur arts van de NAAV

Toegankelijkheid:
Acupunctuur door artsen is voor veel klachten een goede optie. Vraag het de acup, Bijwerkingen van medicijnen, Chronische klachten, Lichamelijk onverklaarde klachten, Maag-, darmklachten, allergie, hoofdpijn, vruchtbaarheidsprobleem, menstruatie, Onbegrepen klachten, Onvoldoende verbetering met medicijnen, Pijn, Psychosomatische problemen, Zwangerschap, slapeloosheid, angsten, depressie, astma en COPD, stress, verslavi

Specialisatie:
Acupunctuur , arts, Auriculo/Ooracupunctuur, Complementair,niet alternatief, Elektroacupunctuur , Laseracupunctuur, Moderne Acupunctuur, Opleiding, Segmentale Acupunctuur, Traditionele Chinese Geneeswij

Betalingsmogelijkheden:
De meeste Aanvullende Verzekeringen vergoeden Acupunctuur door NAAV-artsen

Aangesloten bij / Certificering:
ICMART International Council of medical Acupuncture and Related Techniques, De NAAV. Herregistratie na voldoende nascholing en werkervaring, Alle Acupunctuurartsen van de NAAV zijn arts of tandarts, WFCMS World Federation of Chinese Medicine Societies