Selecteer provincie

Thermen Goirle Sauna & Beautycenter

Details

Adres
De Schietberg 1
5051NZ Goirle
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wat heeft Thermen Goirle zoal om het lijf? In ieder geval een accommodatie die gezien mag worden en qua hygiëne niets te wensen overlaat. En wat de dresscode betreft: handdoeken, badjas en slippers liggen schoon en fris voor u klaar.

In alle rust genieten wil zeggen dat u toegang heeft tot de accommodatie van uw dromen. En wat dat betreft heeft Thermen Goirle veel te bieden. We behoren tot een van de grootste saunas van Nederland. Bij ons voelt u zich omringd door behaaglijk comfort. De opzet, de indeling en de vormgeving versterken dat gevoel. De saunacabines, het zwembad, de ligweide, het restaurant... Waar u ook komt, neemt onthaasten bijzondere vormen aan. Trek gewoon uw Adam- of Evakostuum aan (of uw badjas in de rustruimte) en ontdek wat dromen om het lijf hebben.

Zoekt u nog meer manieren om u te ontspannen? Dan weet u de zoutwaterbaden, de kruidenkamer en het caldarium ongetwijfeld te waarderen. Een oase van rust. Een zee van mogelijkheden. Zoals een grote saunacabine, een Romeins – Turks stoombad, een eucalyptuscabine en een subtropisch zwembad. En niet te vergeten: een groene zonneweide.

Een warm welkom is een goed begin. En daarna ervaart u opnieuw de weldaad van warmte. Want voor een rondje Thermen Goirle kiest u onder meer uit Japanse mint-, lavendel- en infraroodcabines. Een laconium, een stoombad en een hotwhirlpool ontbreken evenmin. Wilt u lichaam én geest ontspannen, dan is de biosauna een ervaring. Deze sauna wordt gestookt op 55 °C en heeft een hoge luchtvochtigheidsgraad. De kleuren rood, geel, groen en blauw zijn geheel in evenwicht met de planeten, metalen en organen van het menselijk lichaam.

Heeft u zin in een complete en luxeuze verwendag? Dan mogen uw verwachtingen hoog gespannen zijn! Want de beautyarrangementen van Thermen Goirle zijn pure verwennerij.

In onze schoonheidssalons wordt u in de watten gelegd. Er is altijd een arrangement dat bij u past. Speciale wensen? Extra losse behandelingen? Inclusief massage? Stel gerust, in overleg met onze schoonheidsspecialiste, uw eigen programma samen.

Ieder arrangement is inclusief intakegesprek en een rondleiding.

Openingstijden:
Maandag : 10:30 - 23:30
Dinsdag : 10:30 - 23:30
Woensdag : 10:30 - 23:30
Donderdag : 10:30 - 23:30
Vrijdag : 10:30 - 23:30
Zaterdag : 10:30 - 23:30
Zondag : 10:30 - 23:30 Kinderen welkom van 10.30 tot 18.00 uurService:
363 dagen per jaar geopend, 363 dagen per jaar geopend , baden, beautyarrangementen, beauty arrangementen, Bedrijven, Begane grond, biosauna, cabines, culinair eten, diverse arrangementen, duurzaam ontharen, eten en drinken, hotwhirlpool, Hotwhirlpool , infraroodcabines, laconium, Particulieren, pedicure, masseur, reserveren van arrangementen en losse behandelingen online, rustruimtes, stoombad, stoombaden, thermen arrangementen, tuin