Selecteer provincie

Aromas Spain Nederland

Details

Adres
Burg Raijmakerslaan 185
5361KM Grave
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Aromas Spain Nederland is opgericht in 2004 als een klein bedrijfje voor de verkoop van de SfeerAromaS, toentertijd geurpotjes genoemd, op de vrije markt in Cuijk. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid. Momenteel zijn wij de importeur van SfeerAromaS uit Spanje voor Nederland, België en Duitsland. Wij richten ons op de detailhandel, export en verkoop aan particulieren. Onze producten zijn te koop via de website, maar U komt onze SfeerAromaS veelal tegen op braderieën, jaarmarkten, weekmarkten, Pasar Malams, kerstmarkten, maar ook op beurzen etc.

Aromas Spain Nederland biedt SfeerAromaS, natuurlijke luchtverfrisser op basis van etherische olie, aan. Deze SfeerAromaS ook wel geurpotjes of kamerparfums genoemd werken middels natuurlijke verdamping.

Gebruik van de SfeerAroma is eenvoudig, alleen de metalen deksel eraf halen en de geur kan in de lucht worden opgenomen. In onze SfeerAromaS is een veiligheidsdeksel geplaatst, ter voorkoming dat de etherische olie uit het glazen potje stroomt bij omvallen, maar ook als een kind of dier er per ongeluk uit zou willen drinken. De etherische olie is sterk geconcentreerd, waardoor deze schadelijk zou kunnen zijn bij inwendig gebruik bij mens en dier. De SfeerAromaS geven een natuurlijke geur in huis van bloemen, planten, bomen, bloesem, kruiden, vruchten of fruit, die zorgt voor een warme, ontspannen, gezonde geur. Uw woonkamer, zithoek, eethoek, slaapkamer, kantoor of toilet krijgt een eigen sfeer, die gewoon bij die ruimte hoort. Uw gasten worden aangenaam verrast door de prettige geur, want een goede geur geeft een goed humeur!

De grote SfeerAroma, goed voor een oppervlakte van 10 a 15 m², kan ook geplaatst worden in decoschaal Cordoba of Sevilla om de geur te reduceren. Wilt U de geur sterker dan kunt U een decodeksel met motief of in een uni kleur op de SfeerAroma plaatsen.

De kleine SfeerAroma, goed voor een oppervlakte van 2 a 4 m², kan geplaatst worden in een decoschaal Sevilla om de geur te verminderen. Wilt U een sterkere geur dan kunt U er een decodeksel met motief op plaatsen.

Bij regulier gebruik kunt U van een 100 ml SfeerAroma gemiddeld, afhankelijk van de geursoort, ongeveer één jaar genieten, van de 30 ml SfeerAroma is deze tijd ongeveer gehalveerd. Dit alles voor geen 3,5 cent per dag.

Service:
Ophalen op afspraak, Snelle levering 1 a 2 werkdagen., snelle levering 1 a 2 werkdagen. ophalen op afspraak., Webshop

Producten:
Accessoires, Autoparfums, Branders, Droppers, Etherische olie, Fill-Up, Fill-Ups, Geurstenen, Kamerparfum, Kamerparfums, Luchtverfrisser, Massage-olie, Natuurproduct, SfeerAroma, Sfeeraroma's, Verdamper, Verdampers, Woonaccessoires, Woondecoratie

Type cadeaus:
Goede geur, Natuurlijke geur, Relatiegeschenken

Diensten:
Verkoop

Betalingsmogelijkheden:
iDeal, alle bestellingen via webshop gaan middels ideal of middels vooruit bestelling,