Buitenhof Fysiotherapie 023-5390840: openingstijden kosten & prijzen

Details

Adres
Terrasweg 4
2071BC Santpoort-Noord
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Buitenhof is uw fysiotherapeut in Santpoort-Noord, nabij Haarlem. Het is een praktijk met vier fysiotherapeuten, van wie drie manueel therapeuten. Twee van die manueel therapeuten zijn Master in de manuele therapie, de derde is daar nog mee bezig. Daarnaast is er één Master of Science.

Wij streven ernaar om fysiotherapeutische zorg en diensten van hoge kwaliteit te (blijven) leveren. Daarom vindt er voortdurend na- en bijscholing plaats. Hierbij is evidentie en het volgen van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied van belang en deze inzichten worden eventueel ingepast in het therapeutisch handelen. Buitenhof is een kleine, op de patiënt gerichte praktijk met vele specialisaties onder één dak.

Fysiotherapie

Onder invloed van wetenschappelijk onderzoek is er een vernieuwde visie ontwikkeld op de wijze waarop de fysiotherapeut kan inspelen op klachten van het houdings- en bewegingsapparaat.

Passieve technieken (massage, gewrichts- en spiermobilisatie) worden veelal gecombineerd met trainingstherapie. Door het Genootschap voor Fysiotherapie zijn verschillende indicaties en richtlijnen opgesteld waaraan geprotocolleerde behandelplannen zijn gekoppeld. Er wordt gekeken naar de functionele gezondheid: hoe uiten de lichamelijke klachten zich in beperkingen en participatieproblemen in het dagelijks leven?

De fysiotherapeut kijkt samen met de cliënt welke rol het dagelijks leven (werk, sport, hobby's) en persoonlijke en omgevingsfactoren spelen bij het ontstaan of in stand houden van de klachten. Het gedrag - de manier waarop de cliënt omgaat met zijn of haar beperkingen - krijgt veel aandacht.

Visie

Wij hebben een breed scala aan specialisaties, kennis, kunde en ervaring in onze praktijk. We begeleiden de patiënt met uitleg over de klacht en zijn of haar gezondheidstoestand met als doel een goed inzicht in de eigen klacht te verkrijgen. Dit helpt een goede samenwerkingsbasis te creëren voor een herstel waarbij zelfwerkzaamheid en zelfredzaamheid een belangrijke rol spelen. De therapeut is er met name om de belemmerende factoren voor herstel weg te nemen en u te begeleiden in het herstelproces.

Fysiotherapeut Buitenhof heeft verschillende behandelvormen in de praktijk. Er wordt per patiënt door middel van een onderzoek individueel bepaald welke therapievorm noodzakelijk is. De mogelijke behandelvormen zijn: fysiotherapie, manuele therapie en (sport)revalidatie.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:30
Dinsdag : 07:00 - 21:00
Woensdag : 08:30 - 12:30
Donderdag : 07:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak, [email protected]

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Toegankelijk voor rolstoelen

Specialismen:
Bekkenbodemtherapie, chronische pijnklachten, COPD, Dry Needling, fysiotherapie, Handtherapie, hoofdpijklachten, Hoofdpijnklachten, knieklachten, Manuele therapie, nek/schouder/rsi of kans, Nek/Schouder/RSI of KANS, Revalidatie, rugklachten, Rugtraining / Rugscholing, Sportfysiotherapie

Therapievorm:
Bewegingstherapie, Fysische therapie, Groepsfysiotherapie, Massagetherapie, Oefentherapie

Werkomgeving:
Particuliere praktijk

Betalingsmogelijkheden:
mits verzekerd en gedekt

Aangesloten bij / Certificering:
de Fysiotherapeut, KNGF, NVMT