Selecteer provincie

Harmeling Sports/Sportsbalm 0548-621103: openingstijden kosten & prijzen

Details

Adres
Energiestraat 19
7442DA Nijverdal
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Sporten is goed, het houdt je lichaam en geest fit en gezond.
Maar verstandig sporten vraagt ook om een goede verzorging van je spieren en pezen, zodat je onbezorgd kunt sporten onder alle omstandigheden.

Sportsbalm lichaam & spierverzorging series biedt een uitgebreid scala aan producten speciaal ontwikkeld voor alle sporters op elk niveau. Dus van professionele topsporter tot recreant.
Voor iedere sporter geldt dat goed verzorgde spieren absoluut noodzakelijk zijn om tot de beste persoonlijke prestaties te komen. Tegelijk moet het risico op blessures zo klein mogelijk zijn. Dat weten wij als (ex)topsporters uit eigen ervaring.

Sportsbalm geniet het vertrouwen van vele internationale topsporters die mede bijdragen aan het succes van Sportsbalm. De kracht van Sportsbalm schuilt met name in de gezamelijke productontwikkeling van (ex)topsporters, verzorgers, en sport-minded wetenschappers. Gebaseerd op deze expertise is er een hoogwaardige, uitgebalanceerde en effectieve lijn van spierverzorgingsproducten ontwikkeld.

Sportsbalm biedt vier verschillende series met specifieke producten die bijdragen aan de voorbereiding , bescherming , verzorging en herstel van de spieren.
Spierverzorging op maat voor ieder sporter.
Verantwoord sporten onder alle (weer) omstandigheden.Specialiteiten:
Lichaamsverzorging, Preventieve spier-verzorging, Producten voor sporters, Spierverzorging