Schoonheidsinstituut Beauty Studio 11 0541-531761: openingstijden kosten & prijzen

Details

Adres
Wolbertdijk 11
7577RK Oldenzaal
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bergman Beauty Care is een compacte maar complete huidverzorgingslijn afkomstig van de gerenommeerde Bergman Kliniek in Nederland.

HANNAH staat voor huidverbetering. helpt de huid in balans te krijgen en te houden.

Nubo Huidverzorging: Omvangrijk, internationaal wetenschappelijk onderzoek, naar de natuurlijke levenscyclus van huidcellen, resulteerde in de allernieuwste generatie hightech huidverzorging, met de naam NuBo.
Nu nieuw, Bo leven.

Make-up van ELLIS FAAS: Ellis zich laten inspireren door kleuren die van nature voorkomen in het lichaam. Van foundation tot oogschaduw en lipstick, alle kleur-elementen zijn terug te vinden in het lichaam. Dit bijzondere aspect zorgt er ook voor dat de producten geschikt zijn voor ieder huidtype en iedere leeftijd. Elke kleur past bij ieder gezicht omdat de kleur van nature ook voorkomt in het lichaam. Welke dan uiteindelijk gekozen wordt is meer een kwestie van smaak dan van match. Het zijn tijdloze kleuren, die nooit uit de mode zullen raken.

U kunt ook bij ons terecht voor botox / injectables. Eens in de 8 weken komt Dr. Coco Baggelaar bij ons. Als arts is Coco Baggelaar gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met injectables ( gezichtsrimpels, plooien en contourverlies, rejuvenatie gelaat met liquid facelift) en in injectie- lipolyse ( oplossen locaal vet met verbetering figuur en contour in zowel lichaam als gezicht). Voor zijn expertise en onderhoud certificering is hij aangesloten bij, en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde ( www.nvcg.nl) en het International Doctors Network Injectionlipolysis ( www.injection-lipolysis.net).

En om de 3 weken komt de huidtherapeute van Cosmetic Totale om divere behandelingen uit te voeren. Onder andere :

* Elos ontharen: Elos ontharen is veiliger en effectiever dan traditioneel laser ontharen of met IPL technieken. ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus u kunt ook definitief ontharen met blond, grijs en vlassig haar
* Huidverbetering ( acne, littekens , couperose en pigment) : Huidverbetering is de absolute specialisatie van Cosmetique Totale. Daarom werken onze huidtherapeuten nauw samen met diversen artsen en dermatologen zodat u verzekert bent van een gedegen professionele huidverbeteringsbehandeling. Naast anti-aging behandelen wij ook de beschadigde huid (o.a. acne, littekens, pigment, couperose, zonbeschadiging)Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 22:00
Woensdag : 09:00 - 22:00
Donderdag : 09:00 - 22:00
Vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : 10:00 - 15:30
Zondag : geslotenBehandelingen:
Acnebehandeling, Bruids make-up, Gezichtsbehandeling, Harsen, Huidverbetering, Huidverzorging, INJECTABLES, Lichaamsbehandeling, Massage, Microdermabrasie, Micro Skin Polish, O2-INTRACEUTICALS, Ontharen, Permanente make-up, Permanent ontharen dmv laser, Visagie, WIMPER EXTENSIONS, Zonnebank

Merken:
Bergman, Hannah, Huidcoach, Intraceuticals, TALKA, T-LeClerc

Verkoop cosmetische producten:
Verkoop huidverzorging producten, Verkoop make-up producten

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
ANBOS, GGD goedgekeurd mbt permanente make-up