Milarepa Toren 038-4660868: openingstijden kosten & prijzen

Details

Adres
Zalmkolk 6
8017PA Zwolle
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
MILAREPA TOREN www.milarepatoren.nl

Op onze site vind je informatie over cursussen, coaching en consulten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen van onszelf maar ook van andere trainers die bij ons ruimte huren. Hieronder vind je een korte opsomming van de producten en diensten die we regelmatig aanbieden:

Cursussen

yoga/meditatie; reiki; shamballa MDH; intuïtieve ontwikkeling; seichem; Inca sjamanisme; Op onze agenda en in onze nieuwsbrief zie je daarnaast de meer incidentele cursussen, workshops en lezingen.

Consulten

Natuurgeneeskundige behandelingen en massages; radionica www.natuurgeneeskundezwolle.nl

LivingJoy: Reading & healing

Coaching

werk; loopbaanontwikkeling; (starten van een) onderneming; (financiële) levensplanning, relaties, levensdoel en keuzeproblemen.

Radionica

preventieve gezondsheidsadviezen; relaties; geschillen; verkoop en zuivering van woningen en bedrijfsruimten; radionica zetten we ondersteunend in bij consulten en coaching.

Shop

Daarnaast hebben we naast onze shop in de Toren inmiddels 2 webshops met producten die ondersteuning kunnen bieden op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Milarepa shop

In de Milarepa shop streven we er naar om bijzondere producten op te nemen. Ons assortiment breidt zich steeds verder uit bestaat inmiddels uit: Muziekinstrumenten zoals Indianenfluiten (High Spirits Flutes) en klankschalen, Edelstenen Sieraden (zelf geïmporteerd uit Sri Lanka), Healing tools (kristallen dorjes), boeken, kaartensets, cd's en dvd's (waarbij we er naar streven ook een korte persoonlijke productbeschrijving toe te voegen).

Wellness shop

Als onafhankelijk distributeur van Nikken bieden we innovatieve kwaliteitsproducten aan op het gebied van slaapsystemen, lucht- en watersystemen, voeding, fitness en ontspanning. Producten die bijdragen aan een gezond leven. De producten zijn niet in de winkel te koop en hun tijd (ver) vooruit.

Verhuur

We beschikken over 4 bijzondere ruimtes met een verschillend karakter die we graag ter beschikking willen stellen aan trainers en therapeuten die aansluiten bij onze doelstelling.

Folderwand

Via www.folderwand.nl bieden we onze bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met de therapeuten en trainers waarmee wij samenwerken.

We wensen je veel inspiratie en plezier op onze site!

Brenda & John

Diensten:
Bedrijfsyoga, Coaching, Cursus / lessen, Groepsles, Inca Sjamanisme en Healing, Individuele begeleiding, Massage, Meditatie, Nikken wellness consulent, Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle, Praktijk voor Reading en Healing, Reiki, Shamballa/ New Paradigm, Verkoop, Verkoop High Spirits Flutes, (web)shop www.highspirit.nl, Workshop, Yoga

Soort yoga:
Hatha yoga

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / giro overschrijving, iDeal

Aangesloten bij / Certificering:
VBAG/SRBAG en BHET/RING