Selecteer provincie

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte

Details

Adres
Professor Bronkhorstlaan 10
3723MB Bilthoven
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Yogadocent worden
Yoga is een weg voor het leven. Yogadocent word je dan ook niet zomaar, dat heeft tijd nodig. Het is meer dan het leren van een aantal ?sanas. Met een complete vierjarige opleiding gun je jezelf de tijd om alle aspecten en achtergronden van yoga te leren kennen en de filosofie te doorgronden. Om jezelf te ontmoeten en je yoga werkelijk eigen te maken. En te genieten van de weg daar naartoe.

Wil jij je verdiepen in yoga?
Onze opleiding is de grootste en oudste opleiding tot erkend yogadocent van Nederland. Met een uitgebreid lesprogramma en een team van ruim 30 docenten leiden we yogadocenten op die op verantwoorde wijze yogales kunnen geven. Je kunt de opleiding ook volgen als je niet van plan bent yogales te gaan geven. Puur voor je eigen verdieping.

Erkende opleiding
Het diploma van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) en de Europese Yoga Unie. De volledige opleiding tot yogadocent is 4 jaar (min. 500 contacturen). Je stelt je eigen studieprogramma samen met daarin enkele vaste onderdelen en een aantal keuzevakken.

Cursussen, workshops, bijscholingen
Op www.yoga-saswitha.nl/opleiding vind je alle studieonderdelen voor de vierjarige opleiding en cursussen en workshops die je kunt volgen zonder dat je de volledige yogadocentenopleiding doet. Voor afgestudeerde yogadocenten (ook van andere opleidingen) organiseren we regelmatig nieuwe bijscholingen.

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je in voor onze e-mail nieuwsbrief op www.yoga-saswitha.nl.

Saswitha Yogadocenten
Zoek je een yogadocent bij jou in de buurt? Kijk op www.yoga-saswitha.nl/yogadocent voor ruim 400 docenten die Saswitha Yoga geven. Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : gesloten
Donderdag : gesloten
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDiensten:
Ademtherapie, Ayurveda massage, Babymassage, Bedrijfsyoga, Begeleiding, Individuele begeleiding, Lezing, Massage, Meditatie, opleiding yogadocent, Workshop, Yoga, yogadocent worden

Soort meditatie:
Chakra meditatie, Mindfulness

Soort yoga:
Chakrapsychologie, Hatha yoga, Indiareizen, Kinderyoga, Opleiding tot yogadocent, Pranayama, Raja yoga, Seniorenyoga / ouderen yoga, Vinyasa yoga, Yoga en Meditatie, Yoga voor kinderen, Yoga voor met een handicap, Zwangerschapsyoga