Selecteer provincie

Medisch Trainingscentrum en Fysio Bunnik

Details

Adres
Langstraat 4
3981EV Bunnik
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bij Instituut voor fysiotherapie Bunnik kunt u terecht voor verschillende soorten therapie├źn die meestal, maar niet uitsluitend, bedoeld zijn om een probleem aan het bewegingsapparaat te verhelpen, dat wil zeggen de gewrichten in de wervelkolom, armen en benen en voor de beweging noodzakelijke spieren en pezen.
Een probleem in het bewegingsapparaat (spieren, pezen en gewrichten) komt meestal door overbelasting (te lang, te vaak, verkeerd gebruiken) of onderbelasting (altijd achter een bureau zitten en dan opeens de tuin gaan omspitten). Als de belasting die u van uw lichaam vraagt hoger is dan de belastbaarheid, dan krijgt u blessures.
Bewegen wordt dan moeilijk en pijnlijk. Ook de spieren verkrampen en de pijn kan uitstralen naar andere delen van het lichaam.
Met behulp van fysiotherapie kan de stoornis worden verminderd of verholpen. Fysiotherapie heeft onder andere als behandelingsmogelijkheden diverse vormen van mobilisatie technieken, oefentherapie, houdingscorrectie, massage en het toedienen van fysische prikkels.
Ook is er de mogelijkheid voor manuele therapie, sportrevalidatie, fysio fitness, dry needling, bekkenbodem therapie, psychosomatische fysiotherapie, haptonomie, post operatieve revalidatie, medical taping, loopanalyse, kinderoefen therapie, Cesar therapie, bindweefselmassage en Feldenkrais.
Ook zijn wij verbondenen met het Schoudernetwerk Midden Nederland, het Claudicatio netwerk en het Parkinson netwerk.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00
Dinsdag : 07:30 - 20:00
Woensdag : 07:30 - 18:00
Donderdag : 07:30 - 18:00
Vrijdag : 07:30 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : 07:30 - 15:00 Service:
Alleen op afspraak

Specialismen:
Bekkenbodemtherapie, Bindweefselmassage, Cesar therapie, Dry Needling, Feldenkrais, Fysiofitness, Fysiotherapie, Haptonomie, Kinderfysiotherapie, Lymfedrainage, Manuele therapie, McKenzie methode / MDT, Medical Taping Concept, Mulligan Concept, Ontspanningstherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Revalidatie, Sportfysiotherapie, Sportrevalidatie

Therapievorm:
Bewegingstherapie, Fysische therapie, Massagetherapie, Oefentherapie

Type:
Haptonomisch

Werkomgeving:
Particuliere praktijk

Betalingsmogelijkheden:
evt. zorgverzekeraar, Contant, iDeal

Aangesloten bij / Certificering:
KNGF, KNGF, Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie