Serenitá beauty 06-45080638: openingstijden kosten & prijzen

Details

Adres
Zilverschoonhof 13
3991HD Houten
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Mijn naam is Lilian van Doggenaar en sinds 2012 woon ik met veel plezier in Houten. In dat jaar ging voor mij het roer om en startte ik met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik ging doen wat ik altijd al zo graag wilde.
Na twee jaar hard studeren en heel veel praktijkwerk, heb ik mijn opleiding met succes afgerond en was de tijd gekomen om mijn praktijk aan huis vorm te geven. Omdat je nooit genoeg kennis kunt hebben en ik de huid heel fascinerend vind, ben ik daarnaast in februari 2015 met de basisopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten gestart en deze heb ik met goed gevolg afgerond.
Naast mijn werk in mijn schoonheidssalon, werk ik drie dagen per week bij een natuurbeschermingsorganisatie. Opgegroeid op een hobbyboerderijtje aan de rand van het bos is liefde voor de natuur al van jongs af aan ontstaan en gedurende mijn leven ben ik mij steeds bewuster geworden van de natuur om ons heen.
Uiterlijke verzorging is al sinds mijn pubertijd mijn passie; een goede verzorging van de huid heb ik altijd als vanzelfsprekend beschouwd. Een mooie, gezonde huid begint met een goede verzorging, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Liefde voor natuur en verzorging van huid en lichaam komen voor mij samen in mijn salon Serenitá beauty.
Serenitá is Italiaans voor sereen; Italiaans, omdat ik altijd een grote voorliefde heb gehad voor Italië en de Italiaanse taal. Sereen, omdat een serene omgeving zorgt voor rust en ontspanning wat bijdraagt aan een mooie, stralende huid.
In de alledaagse drukte van het leven vergeten we vaak te ontspannen. Het leven vliegt aan ons voorbij. Als werkende moeder spreek ik uit ervaring. In mijn praktijk zorg ik er dan ook niet alleen voor dat u er goed verzorgd uitziet, maar ook dat u echt even heeft kunnen ontspannen en genieten. Ik vind het heerlijk om u in de watten te leggen zodat u uw batterij weer kunt opladen.
Mijn schoonheidssalon bevindt zich op de eerste verdieping van mijn woonhuis in Houten. Op loopafstand van Station Houten en winkelcentrum Het Rond en met volop parkeergelegenheid voor de deur.

U kunt hier terecht voor complete gezichtsbehandelingen met massage, Acne behandelingen, deelbehandelingen zoals het waxen/epileren van de wenkbrauwen, waxen van bovenlip, kin, oksels, rug, bikinilijn en benen, maar ook voor een mooie gellak (merk: CND shellac) op de nagels van uw handen en voeten.

Ik heet u graag van harte welkom in mijn salon!

Serenitá beauty is aangesloten bij brancheorganiOpeningstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : 09:00 - 12:00 Ook de avond geopend
Donderdag : gesloten
Vrijdag : 09:00 - 22:30
Zaterdag : 09:00 - 16:00
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
Woensdagavonden : 21:00 - 22:30 Service:
Alleen op afspraak

Toegankelijkheid:
1e etage, geen lift

Behandelingen:
Acnebehandeling, Anti-aging, Dieptereiniging huid, Epileren gezicht / gezichtsontharing, Gezichtsbehandeling, Gezichtsbehandeling voor mannen, Handverzorging, Harsen, Huidanalyse / huidadvies, Huidverbetering, Huidverjonging, Huidverzorging, Lichaamsbehandeling, Manicure, Masker, Massage, Ontharen, Voetverzorging, Waxen

Merken:
CND Shellac, Doctor Eckstein Biokosmetik, Lycon Precision Waxing

Verkoop cosmetische producten:
Verkoop huidverzorging producten

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving, Anbos cadeaubon, Met bankapp

Aangesloten bij / Certificering:
Anbos, Schoonheidsverzorging