Selecteer provincie

Acupunctuur Watjer

Details

Adres
Zwaansweg 1
4247EX Kedichem
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Lid van N.V.A.

http://www.acupunctuurwatjer.nl

Wat wij doen:
Acupunctuur Watjer is een praktijk voor acupunctuur eventueel in combinatie met fysiotherapie.
Acupunctuur is een oude en natuurlijke manier van genezen. Bij deze behandelmethode staat de mens in zijn totaliteit, dus lichaam en geest, centraal. Ook de verbinding van de mens met de natuur speelt een belangrijke rol. Duizenden jaren geleden is deze geneeswijze in China ontwikkeld. Door de eeuwen heen heeft acupunctuur zijn heilzame werking bewezen.

Ook in het westen ontwikkelt de acupunctuur zich steeds verder en wordt deze methode bij allerlei medische en psychologische aandoeningen toegepast.

Door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut en acupuncturist heb ik een manier van werken ontwikkeld waarin ik fysiotherapie en acupunctuur tot één behandelmethode samen breng. Acupunctuur en fysiotherapie zijn goed in één therapievorm te combineren voor aandoeningen van het bewegingsapparaat. Met acupunctuur bijvoorbeeld is het mogelijk om spierspanning snel en effectief te verminderen waardoor gewrichten en spieren gemakkelijker te behandelen zijn. Ook bij chronische klachten aan het bewegingsapparaat blijkt er vanuit de acupunctuur vaak een verband met een inwendig orgaan te bestaan. Bij artrose bijvoorbeeld speelt vaak de nierenergie een belangrijke rol, zeker als de rug, de knieën of de enkels er bij betrokken zijn. Bij aandoeningen van de spieren is vaak de lever of de milt energie van invloed.Service:
acupunctuur aan huis is mogelijk, Alleen op afspraak

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Behandeling van:
ADHD, Artrose, Gynaecologische klachten, Hernia, Hoofdpijn, Hooikoorts, Hyperventilatie, Maagklachten, Menstruatieklachten, Migraine, Nekhernia, Nekklachten, Overgangsklachten, Pijnklachten, Prikkelbare darm, Psychische klachten, Rugklachten / rugpijn, Schouderklachten, Slaapproblemen, Stress, Tennisarm, Vermoeidheid, Vruchtbaarheid, Zwangerschapsklachten

Diensten:
Behandeling

Specialisatie:
Chinese acupunctuur, Chinese geneeskunde, Chinese kruiden, chronische pijn, Cupping, Dry Needling, Fysiotherapie, gynaecologische aandoeningen, luchtwegaandoeningen, Manuele Therapie, Massage, Moxa, neurologische aandoeningen, Ooracupunctuur, Pijnbestrijding, Schedelacupunctuur, slaapstoornissen, spier- en gewrichtsklachten, spijsverteringsproblemen, Tui Na / Tuina

Betalingsmogelijkheden:
Pin, evt. aanvullende zorgverzekering

Aangesloten bij / Certificering:
NVA