Selecteer provincie

Cyelle Instituut voor huidverbetering en anti-aging

Details

Adres
Zuiderzeestraatweg 537
8091CP Wezep
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
In 2003 startte Coby Bette schoonheidsinstituut Cyelle in Wezep. Doordat ze zich vanaf het begin intensief verdiept en diverse investeringen gedaan heeft in specialistische apparatuur voor huidverbeterende behandelingen groeide de klantenkring dusdanig dat er beslist moest worden om naar een groter pand te verhuizen. Dit werd het huidige schoonheidsinstituut aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep.Inmiddels heeft het instituut drie medewerksters in dienst. Kwaliteit op alle fronten staat centraal bij Cyelle. Dat geldt vanzelfsprekend voor de kwaliteit van de behandelingen en producten, maar ook voor de kwaliteit van de medewerksters.

Service staat voorop. Wij zetten ons er 100% voor in dat onze klanten tevreden de deur uitgaan. Deze visie betekent dat we iedere klant de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze willen bieden. We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve en kwalitatieve producten en behandelingen.

Door de specialistische behandelingen, onder andere op het gebied van anti-huidveroudering en huidverbetering, en afslankbegeleiding met PowerSlim en bodycontourverbetering met LPG Endermologie, komen klanten nu van ver buiten de regio naar het instituut.De nieuwste ontwikkelingen op deze gebieden worden op de voet gevolgd.

Ook is er elke maand een Cosmetisch arts aanwezig, Dr. John Krant, voor behandelingen met injectables.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:30
Dinsdag : 09:00 - 21:30
Woensdag : 09:00 - 21:30
Donderdag : 09:00 - 21:30
Vrijdag : 09:00 - 17:30
Zaterdag : 09:00 - 16:00
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak

Behandelingen:
Acnebehandeling, Afslanken, Anti-aging, Behandeling huidproblemen, Bindweefselmassage, Bruids make-up, Cellulitis behandeling, Couperose behandeling, Dieptereiniging huid, Epileren gezicht / gezichtsontharing, Gezichtsbehandeling, Gezichtsbehandeling voor mannen, Harsen, Hot stone massage, Huidanalyse / huidadvies, Huidverbetering, Huidverzorging, Hydradermie, Lichaamsbehandeling, Lichaamsbehandeling voor mannen, Littekenbehandeling, Make-up, Make-up advies, Manicure, Masker, Massage, Ontharen, Permanent ontharen dmv IPL, Pigmentvlekken / ouderdomsvlekken behandeling

Merken:
Bare Minerals

Arrangementen:
Geen arrangementen mogelijk

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
Anbos